Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، نشست خبری تبیین طرح جامع تابستانی شبکه کودک با حضور محمد سرشار (مدیر شبکه کودک) در سالن جلسات ساختمان معاونت سیما برگزار شد.

سرشار در ابتدای این نشست با اشاره به برگزاری یک جشنواره تابستانی ۷۱ روزه توضیح داد: این جشنواره از اول تیر آغاز شده است و تا نهم شهریور ادامه دارد. بر این اساس ۲۸ عنوان برنامه جدید در کانال‌های پویا و نهال پخش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تغییر ساعت پخش در کانال‌های شبکه کودک گفت: در این ایام کانال نهال از ساعت ۱۴ تا ۲۴ برنامه‌های خود را برای کودکان زیر ۱۲ سال پخش می‌کند و کانال پویا نیز از ساعت ۸ تا ۱۴ برنامه‌های ویژه خردسالان زیر ۶ سال را پخش می‌کند.

سرشار ادامه داد: کانال پویا هفت عنوان برنامه جدید دارد که از جمله آنها می‌توان به "ببعی"، "شب بخیر بچه‌ها"، مستند "خدا چه آفریده" و چند پویانمایی خارجی جدید اشاره کرد. علاوه بر این کانال نهال نیز فصل جدید "مل مل" را پخش می‌کند. همچنین برنامه "پف فیلم" جشنواره‌ای از فیلم‌های سینمایی پویانمایی را روی آنتن می‌برد.

سرشار در ادامه گفت: ما امسال نوروز را با مستند "دورت بگردم ایران" آغاز کردیم که اکنون فصل جدید آن در دست تولید است. همچنین مستند خارجی "کتاب وحش" را هم داریم که برای اولین بار از کانال نهال پخش می‌شود.

وی همچنین در ادامه به مجموعه برنامه‌هایی برای آشنایی با آثار هنری و محصولات فرهنگی مرتبط با کودک اشاره کرد.

مدیر شبکه کودک در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره پخش برنامه‌های کودک در بی بی سی و اقدامات شبکه کودک در این راستا توضیح داد: ۸۴ درصد خردسالان و ۸۲ درصد کودکان بیننده برنامه‌های شبکه کودک هستند و به نوعی بیشترین میزان بیننده تلویزیون را شبکه کودک شکل می‌دهد‌ و گروه‌های محدودی بیننده شبکه‌های ماهواره‌ای هستند که البته دلایل مشخصی دارد. با این حال آماده‌سازی که در داخل کشور انجام می‌شود، بسیار بیشتر از آن چیزی است که در خارج انجام می‌شود. به طور مثال دوبله و نسخه‌ای که از کارهای خارجی در داخل کشور آماده می‌شود بسیار باکیفیت‌تر است.

وی افزود: از طرف دیگر ساخت برنامه‌های داخل با نوعی فرهنگ بومی منطبق است و وقتی می‌توان کودکان را در محل زندگی خودشان نشان داد مخاطب بیشتر علاقمند می‌شود و این عناصر پایگاه قدرتمندی را برای شبکه کودک ایجاد کرده است.

سرشار ادامه داد: نگرانی ما از ورود سازمان بی بی سی به حوزه کودک، سابقه برنامه‌سازی این شبکه برای کودکان و همچنین بودجه‌ای است که آنها دارند. بودجه بی بی سی از وزارت خارجه انگلیس تامین می‌شود و آنها ترسی از هزینه ندارند و می‌توانند هر برنامه‌ای که می‌خواهند را به تولید برسانند. نکته دوم آرشیو بزرگی از برنامه‌های کودکی است که در دسترس آنها بوده و به نوعی می‌توانند این برنامه‌ها را با دوبله پخش کنند.

وی در تشریح بیشتر این نگرانی گفت: ما تا به حال با رویکردی سطحی و تجاری رو برو بودیم و حالا دزدی است که با چراغ وارد شده است. شخصی که تاثیر تربیت را می‌شناسد، پول دارد و وارد عرصه رقابت رسانه‌ای در جنگ نرم شده است. یک حریف جدی به میدان آمده است. البته شبکه کودک به دقت حرکات رقیب را شناسایی می‌کند.

سرشار با اشاره به نیازها در این مسیر یادآور شد: در این مسیر بدون حمایت مالی نمی‌توان با قوت جلو رفت و نیاز است که اعتبارات بیشتری تخصیص یابد. چراکه ۲۵ درصد جمعیت کشور ما را خردسالان تشکیل می‌دهند و دست کم یک چهارم بودجه‌ها باید به آنها اختصاص یابد. درحالیکه بودجه برنامه‌سازی برای کودک بسیار ناچیز است. باید انیمیشن‌ها و سریال‌های بسیاری تولید شود و بضاعت فعلی برطرف‌کننده این نیاز نیست.

مدیر شبکه کودک در ادامه درباره فعالیت شبکه در حوزه ادبیات فارسی عنوان کرد: شبکه کودک در حوزه پاسداشت زبان فارسی پیشروترین شبکه است و در این زمینه به وضعیت قابل قبولی رسیده‌ایم. مجریان ما در این شبکه به ازای استفاده از هر واژه انگلیسی سه هزار تومان جریمه شده‌اند.

وی در بخش دیگر درباره ساخت سریال برای کودکان اظهار کرد: این کار برعهده سیمافیلم است و ما اجازه تولید فیلم و سریال را نداریم.

سرشار درباره ساخت آثار موسیقایی نیز توضیح داد: در حال گفتگو با فعالان قدیمی و باتجربه این حوزه هستیم. ولی تا به حال در این بخش متخصصان حرفه‌ای حضور نداشته‌اند، در حالی که حوزه کودک به این موضوع نیاز داشته و باید به بهترین شکل انجام شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بودجه بی بی سی جنگ ماهواره وزارت خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۵۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طهرانچی: دانشگاهیان در یک شبکه ضدظلم، برای مبارزه با جنایات رژیم صهیونیستی دست در دست هم دهند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، وبینار بین‌المللی «غزه و جنبش دانشجویی آمریکا» عصر امروز به همت معانت بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و حضور مجازی اساتیدی از دانشگاه‌های آمریکا و برزیل برگزار شد.

دکتر طهرانچی در این وبینار گفت: موضوع موردبحث امروز، دو اتفاقی است که این روزها در جهان شاهد آن هستیم و هرکدام از منظر خود دارای اهمیت است. موضوع اول «غزه» است؛ مردم این سرزمین ماه‌هاست پذیرای بمب‌ها و بی‌رحمی‌های رژیم آپارتایدی هستند که بیش از 14 هزار کودک را به شهادت رسانده است. در دنیایی که سازوکارهای آن پس از جنگ جهانی دوم به گونه ای بود که دیگر جنگی اتفاق نیفتد، ماه‌هاست مردم بی‌دفاع غزه با سلاح‌های پیشرفته مورد تهاجم قرار می‌گیرند و خشن‌ترین نوع جنگ و نسل‌کشی در حال رخ دادن است.
وی افزود: این اتفاقات نشان داد سازمان‌هایی که تشکیل شده تا از حقوق کودک، زنان و حقوق بشر دفاع کنند، کارآیی ندارند و امروز مردم، جوانان، کودکان  و زنان غزه مورد بی‌رحمانه‌ترین نسل‌کشی تاریخ قرار گرفته‌اند. اینجا فقط بحث فلسطین و غزه نیست؛ بلکه بحث انسانیت است. می‌دانیم که جنگ سرد با شعار حقوق بشر به پایان رسید چرا که حقوق انسان‌ها برای وجدان‌های آگاه بسیار مهم است. این یک روی سکه اتفاقی است که این روزها در حال وقوع است.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: موضوع دوم و روی دیگر سکه «دانشگاه‌های آمریکایی» است. واقعیت این است که دانشگاه‌های آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم، در دو حوزه فعالیت داشتند. در یک حوزه علم و فناوری غرب منجر به سلاحی شد که امروز بشر به آن دست یافته است و دانشگاه‌های آمریکا پیش‌قراول آن بودند چرا که دانشگاه‌های آمریکایی در کنار آزمایشگاه‌های بزرگ ملی ایالات متحده، نقش جدی در مسلح کردن دنیای معاصر دارند. درواقع وجدان انسانی دانشجویان نسل جوان آمریکا با حرکتی مواجه شدند که دانشگاه‌هایشان در آن بی نقش نیست. به درستی می‌بینیم اعتراضات دانشجویی همه جا، قطع رابطه با رژیم صهیونیستی را دنبال می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: البته دانشگاه‌های آمریکای در ارزش‌آفرینی و خلق ادبیات فرهنگی نیز نقش جدی داشته‌اند و در دو حوزه فرهنگ و علم و فناوری نقش‌آفرین بودند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی دانشجویان را مؤذن جامعه خطاب کرده‌اند، گفت: این واژه بدین معنی است که دانشجو دیدبانی است که سریع‌تر می‌بیند و به دلیل عدم وجود وابستگی مالی، سریع‌تر به سخن می‌آید. به همین دلیل ملاحظه می‌کنیم که وجدان‌های بیدار و انسان‌های حق‌طلب که در جوانان دانشگاه‌های آمریکا تجلی یافته، اعتراضات جدی نسبت به نسل‌کشی در جهان معاصر انجام می‌دهد و از سلاح‌های مدرن برای کودک‌کشی بیزاری می‌جوید. این روی دوم سکه است که زیبایی‌های این عرصه را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: در واقعه غزه، با سیاهی‌ها و سفیدی‌هایی مواجه هستیم؛ سیاهی نسل‌کشی و ارسال سلاح برای آدم‌کش‌هاست. طرف سفید و روشن مردمی هستند که علیرغم خشونت‌ها، ایستاده‌اند و در ادامه ایستادگی نیز وجدان‌های بیدار دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های دنیا به ویژه ایالات متحده قرار دارد که با وجود تهدیدهای اخراج و ممنوع الورودی، اعتراضات خود را اعلام می‌کنند.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: بدون شک این اعتراضات بزرگتر از اعتراضات زمان جنگ ویتنام است. اتفاقی که امروز شاهد آن هستیم، پایانی بر کشته شدن کودکان در غزه و قبل از آن در عراق، افغانستان و منطقه آسیای غربی است. سال‌هاست به بهانه‌های واهی کودکان در زمین بازی توسط اسلحه‌هایی که آمریکایی‌ها به منطقه ما سوغات آورده‌اند، کشته می‌شوند. این ساختمان که امروز از کشته‌های بی‌گناه مرتفع شده، چند سالی است که براساس رویه‌های غلط ایالات متحده در منطقه ما بنیان گذاشته شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: دو جنگ علیه عراق، اشغال افغانستان، داعش در منطقه شامات و امروز رژیم صهیونیستی در غزه، کشتاری را رقم زده که حاصل آن جز کشته شدن کودکان و زنان و مردم بی‌گناه نبوده است.

وی با بیان اینکه اگر ظلم به حداکثر برسد، موجبات واژگونی را فراهم می‌آورد، گفت: عدالت، ظالمان را محاکمه می‌کند و امروز وجدان‌های بشری در تمام کره خاکی عدالت را طلب می‌کند. بنده به نوبه خود به عنوان یک دانشگاهی؛ از همکارانم و دانشجویان دانشگاه‌های سراسر دنیا که به عنوان پیشگامان جامعه بشری، پرچم نهضت اعتراض به ظلم و کودک‌کشی و آپارتاید رژیم صهیونیستی در منطقه را بلند کرده‌اند، تشکر می‌کنم. امروز این پرچم و چفیه فلسطینیان نماد مبارزه با ظلمی است که بیش از یک دهه در منطقه ما جاری است.

دکتر طهرانچی در پایان اظهار داشت: پیشنهاد می‌کنم اکنون که شورای امنیت، سازمان ملل و سازمان‌های ساخته شده برای امنیت‌بخشی، نمی‌توانند امنیت را برای کودکان فراهم کنند، ما دانشگاهیان در یک شبکه ضدظلم برای مبارزه با جنایات رژیم صهیونیستی و این نسل‌کشی‌ها و کودک‌کشی‌ها دست در دست هم بدهیم. فرقی نمی‌کند چه ایرانی، آمریکایی، عرب، اروپایی، مسلمان، مسیحی، یهودی و... همه باهم در یک شبکه منسجم صدای  خود را به گوش حکمرانان عالم برسانیم که مردم و کودکان برای فردا امنیت می‌خواهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طهرانچی: دانشگاهیان در یک شبکه ضدظلم، برای مبارزه با جنایات رژیم صهیونیستی دست در دست هم دهند
  • تولید ادبیات کودک و نوجوان با مشکل روبروست
  • دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • کتاب‌های این روزها باب میل کودکان است؟
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • بودجه مورد نیاز برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال
  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • غرق شدگی کودکی تیرانی در کانال آب